Makelaars log-in

Aanmelden nieuwsbrief

Virtueel kantoor


Door middel van een virtueel kantoor kunt u flexibel werken, het is direct inzetbaar en de gegevens kunnen up-to-date worden gehouden. Alle e-mail, applicaties en documenten zijn vanuit iedere locatie beschikbaar. Een virtueel kantoor is in feite uw eigen ‘plekje’ op Internet.

Een virtueel kantoor is zeer goed beveiligd en dient ter ondersteuning van verschillende werkprocessen. Het grote voordeel van een virtueel kantoor is dat u vanuit elke locatie in kunt loggen op de server. U hebt op ieder moment en vanaf iedere locatie toegang tot uw gegevens. De werknemers kunnen via een virtueel kantoor direct aan de slag, ook als ze niet op het kantoor zelf zijn. 

Door middel van een virtueel kantoor heeft u de mogelijkheid om het systeem en netwerkbeheer uit te besteden aan een professioneel hosting bedrijf. Het is een zeer efficiënte en voordelige oplossing. U hoeft bijvoorbeeld geen extra personeel aan te nemen voor systeembeheer en netwerkbeheer en u houdt tijd over voor andere belangrijke zaken.

Bent u geïnteresseerd in het gebruik van een virtueel kantoor? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord over de mogelijkheden van een virtueel kantoor.

 

Landelijk snelzoeken