Makelaars log-in

Aanmelden nieuwsbrief

Probleem oplossend verhuur van kantoorpanden


 

Bedrijvenpark Nederland B.V. voorziet in de bemiddeling tussen de vraag naar en aanbod van zakelijke huisvesting en daarbij gewenste faciliteiten.

BedrijvenPark.nl staat als online platform hierbij centraal. Beschikbare ruimten in Nederland worden tegen gunstige tarieven aangeboden voor diverse doeleinden.

BedrijvenPark.nl start binnenkort de verhuur van kantoor- en trainingsruimte in Vianen: BedrijvenPark Vianen. Het BedrijvenPark Vianen is zeer geschikt voor MKB en voorzien van ICT en faciliteiten. Het pand zelf is onlangs genomineerd voor "Meest Innovatieve Werkomgeving" van Nederland.

Tijdens het huren van een bedrijfshuisvesting via BedrijvenPark.nl kunt u een aantal faciliteiten en ICT-diensten delen. Bedrijfsruimtes kunnen worden ondersteund op het gebied van ICT, water/gas/elektriciteit, schoonhouden van de algemene / gemeenschappelijke ruimten en beveiliging. Zo ook telefoonservice en kopieerfaciliteiten.

Bent u ge´nteresseerd in het huren van een kantoorpand en bijbehorende faciliteiten? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord over de mogelijkheden voor het huren van een kantoorpand.

Landelijk snelzoeken